O le sushi na faʻatau atu e Harris Teeter e fesoʻotaʻi ma sili atu i le 150 faʻamaʻi

O loʻo suʻesuʻeina e le au ofisa ole Cabarrus Health Alliance (CHA) ma le faleoloa o Harris Harris le sili atu ma le 150 lipoti o maʻi e fesoʻotaʻi ma le AFC sushi na faʻatauina i nofoaga e lua na faʻatau atu i North Carolina.
O i latou e le o malolo o loʻo feagai ma faʻailoga o le puaʻi, manava tata, fiva, tiga o maso ma tiga o le manava. I le va o Novema 13th ma Novema 19, na faʻaaoga e tagata uma le sushi mai le vaega lona tolu AFC sushi kiosk i faleoloa e lua a Harris Teeter.
I le faʻaaogaina o faʻamaumauga o fefaʻatauaiga o pepa faʻamaumau, na faʻailoa ai ma faʻailoa e Harris Teeter aiga e 429 na faʻatau oloa sushi i le vaega talafeagai o Concord, North Carolina. E aunoa ma le faʻaaogaina o le card card, 107 sushi fefaʻatauaiga na tupu.
"Matou te faʻamalosiau i soʻo se tasi e faʻatau sushi mai ia George W. I le va o Novema 13th ma le 19, Liles poʻo Concord Parkway Harris Teeter o le a tiaʻi soʻo se mea na faʻatau mai poʻo toega," CHA Said Chrystal Swinger, faatonu o le soifua maloloina siosiomaga.
Afai e te 'ai sushi mai se tasi o nei nofoaga ma faʻaalia ai faʻailoga o le oona o meaʻai, e tatau ona e valaʻau i le Cabarrus Health Alliance-Matagaluega o le Siʻosiʻomaga Tau le Mama i le 704-920-1207.

E ui lava o le tausaga lenei CES 2021 o le a matua faʻanatinatiina, e le taofia ai LG mai le avea ma oloa soʻona fai i lana OLED faʻaaliga. Lenei tausaga, ua le setiina e le kamupani se tasi mo lana 55-inisi manino OLED faʻaaliga, ae lua, ae tolu matagofie matagofie ata.
I totonu o le toatolu, o le sili atu ona faʻataʻitaʻia le faʻaaliga o le sushi laiga faʻatulagaina pa pa. Ua faaluaina le faʻaaliga, ua avea ma pa e le fesoʻotaʻi i le va o le kuka ma le malo, faʻapea foi ma se auala e alu ai i totonu o menus pe matamata ai i vitio. I le taimi lava e tasi, e le o faʻanenefuina uma lou manatu o tagata kuka kuka-o le sili sili ona manaia lenei mea e uiga i le 'ai i le sushi faleaiga. Mafaufau i le aʻafiaga o le faʻamaʻi i luga o 'aiga i totonu, e talafeagai.
O loʻo fuafua foʻi le kamupani e faʻataʻitaʻia pe faʻafefea ona faʻaaogaina le faʻaaliga i totonu o taʻavale afi. E sili atu ona faʻapitoa, o se faʻaaliga manino e faʻaaogaina ae le o nofoaafi faʻamalama, ina ia mafai ai e avetaavale ona vaʻai i faʻafanua i lalo o le laueleele, tau, ma tala fou aʻo matamata i nofoaga mataga. O lenei o se manaia manatu, e ui lava atonu e sili atu talafeagai mo vaʻaiga matagofie nai lo auala alavai i lalo auala i le Aai o Niu Ioka. LG faia faʻataʻitaʻiga faʻapea i Beijing ma Shenzhen i le amataga o lenei tausaga.
LG o loʻo fausiaina foʻi se "moega poto", ma lona manino OLED fausia i totonu o se faʻavaʻa e mafai ona tuʻu i lalo o le moega. O le manatu e mafai ona e oomiina le faʻamau ma o le a oso le pusa faʻaaliga e "faʻaalia ai faʻamatalaga poʻo mea o loʻo i TV i le tele o vaʻaiga eseese." E leai se mea a lenei mea e fai i sushi bar poʻo nofoaga i lalo o le eleele, ae o lana faʻatosina tagata o loʻo manaʻo e matamata le TV poʻo le ata i luga o le moega aʻo vaʻaia isi potu moe. E ui lava o le faʻavaʻa e faigofie ona feaveaʻi, o lea i teori e mafai ona e fesiitaiina i isi potu, i le tulaga e ono sili atu ona aoga le manino. (Ae ui i lea, pei o le Xiaomi's manino TV, e le o mautinoa poʻo ai o loʻo manaʻomia le faʻaaogaina o se manino TV i le fale.) Ua tuʻuina foi e LG se mea e taʻua o le Cinematic Sound OLED (CSO) i lona faʻafanua, aveʻesea ai le manaʻoga o tagata i fafo atu e tautala.
LG e leʻi faʻatali ile faʻailoaina mai o lona alualu i luma faʻaali - ua matou vaʻaia lona manino OLED muamua. Lenei taimi LG e pei o le taumafai e tuʻuina mai mafuaʻaga mo le manino OLED mafai ulufale i aso uma olaga. O le faʻafitauli i le faʻaali manino o se mea e ui lava e te manaʻo latou te galulue e pei o "lipoti toʻaitiiti," o mea e pei o se moli malamalama e mafai ona faʻamamaina ai le ata. Peitai, LG fai mai o lana manino OLED e le manaʻomia se backlight ma maua ai le 40% manino, lea e maualuga atu nai lo le 10% manino o LCD manino manino nei LG fai mai. E mautinoa lava o se tekonolosi manaia lenei, e ui lava o lona tau i luga o le upega tafailagi a le LG e oʻo atu i le $ 18,750. Poo le a lava le mea, LG e tusa ma le le $ 87,000 na manaʻomia mo lana 65-inisi roll OLED TV.
O se faʻanoanoaga lo matou le mauaina o le avanoa e matamata ai nei demo i le tagata lava ia. LG's CES faʻaaliga na avea ma mea ofoofogia i taimi uma. O le tala lelei e mo tagata uma, e aofia ai ma tagata lautele, o le a mafai ona maimoaina nei temoni amata ia Ianuari 11.


Taimi o meli: Ian-06-2021